ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Η Φυσικοθεραπευτική ομάδα
του Physioloft απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές με μετεκπαίδευση σε διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλα και της Ελλαδας.Η εκπαίδευση μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της αποκατάστασης εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δρ. Παπαγιάννης Γιώργος, Φυσικοθεραπευτής, MSc, PhDΠερισσότερα

Ο Δρ. Παπαγιάννης Γιώργος είναι απόφοιτος της Σχολής Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών (2005). Έχει μετεκπαιδευθεί στις Νευροεπιστήμες και την Νευρολογική Αποκατάσταση στο Πανεπιστήμιο Karolinska Institutet στην Στοκχόλμη, Σουηδία (2007). Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευσή του στην Εφαρμοσμένη Εμβιομηχανική – Master of Science, στο University of Strathclyde, Glasgow,U.K.(2008). Είναι Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης. Επίσης είναι προσκεκλημένος κριτής (invited reviewer) στα διεθνούς φήμης επιστημονικά περιοδικά Journal of Arthroplasty (USA) και Journal of Orthopaedic Surgery and Research (UK).

Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Φυσικοθεραπευτής, MSc, PhDΠερισσότερα

Ο κ. Τριανταφύλλου Αθανάσιος είναι απόφοιτος της Σχολής Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών (2005). Ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευσή του στην Φυσιολογία της Ασκησης και Αθλητικές επιστήμες – Master of Science, στην Ιατρική Σχολή του Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway (2008). Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και Επιστημονικός Συνεργάτης της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης.

Φωτάκη Ασπασία, Φυσικοθεραπεύτρια, Clinical Pilates InstructorΠερισσότερα

Η κ. Φωτάκη Ασπασία είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτος της Σχολής Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Εκπαιδευμένη στην μέθοδο Clinical Pilates. Επίσης, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της A’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Master of Science) «Άθληση και Υγεία». Το κλινικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία και την εμβιομηχανική.

Βερεκέτη Εύη, Φυσικοθεραπεύτρια, Clinical Pilates InstructorΠερισσότερα

Η κ. Βερεκέτη Εύη είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτος της Σχολής Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, εκπαιδευμένη στην μέθοδο Clinical Pilates. Επίσης, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της A’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Master of Science) «Άθληση και Υγεία».

Δαλιάνη Μελαχροινή, Βοηθός Φυσικοθεραπεύτρια, Clinical Pilates InstructorΠερισσότερα

Η κ. Δαλιάνη Μελαχροινή είναι Βοηθός Φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και εκπαιδευμένη Clinical Pilates Instructor και Functional Trainer.